Serenay Sarıkaya Derin Dekoltesiyle Alev Alev Yaktı! GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'nde Göz Kamaştırdı!

Serenay Sarıkaya Derin Dekoltesiyle Alev Alev Yaktı! GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'nde Göz Kamaştırdı!
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'ne katılarak GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nü aldı. Derin dekoltesi ve şık tarzıyla gecenin dikkat çeken ismi oldu.

Türk sinema ve dizi dünyasının parlayan yıldızlarından Serenay Sarıkaya, uluslararası arenada da adından söz ettirmeye devam ediyor. New York'ta düzenlenen prestijli GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'nde, GQ Türkiye tarafından Yaratıcılık Ödülü'ne layık görülen Sarıkaya, şıklığı ve karizmasıyla göz doldurdu.

Serenay Sarıkaya New York'ta! Tarzına yorum yağdı, derin dekoltesiyle gündemi salladı - Resim : 1

31 yaşındaki başarılı oyuncu, etkinlikte siyah, derin göğüs dekolteli bir elbise tercih etti. Dağınık saç modeli ve minimal makyajı ile doğal güzelliğini ön plana çıkaran Sarıkaya'ya, tarzıyla ilgili övgü dolu yorumlar yapıldı. Ödül töreni, Sarıkaya'nın oyunculuk başarılarının yanı sıra, modadaki ikonik duruşunu da pekiştirdi.

GQ Türkiye, Sarıkaya'nın ödülünü "Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu" ifadeleriyle duyurdu.

Ayrıca, Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda İtalyan mücevher markasının elçisi olarak Asya'nın moda başkenti Seul'de boy göstermişti. Sarıkaya'nın uluslararası moda ve mücevher alanındaki etkisi, onun küresel bir stil ikonu olarak yükselişini gösteriyor.

Serenay Sarıkaya New York'ta! Tarzına yorum yağdı, derin dekoltesiyle gündemi salladı - Resim : 2

Sarıkaya'nın bu son başarısı, onun sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de tanınan bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtladı. Gece boyunca yaptığı etkileyici görünümlerle sosyal medyada da geniş yankı bulan oyuncu, Türk sineması ve televizyonunu uluslararası platformlarda temsil etmeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.