Dadı Meryem'in Şoke Eden Hayat Hikayesi: Çocuk Cinayeti İddiasından Masözlüğe!

Dadı Meryem'in Şoke Eden Hayat Hikayesi: Çocuk Cinayeti İddiasından Masözlüğe!
Esra Erol'un canlı yayınında Dadı Meryem'in geçmişinden şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı: Çocuk cinayeti iddiası, cinsiyet değişikliği ve beklenmedik meslek!

Türkiye'nin gündemini sarsan Dadı Meryem hakkında şoke eden bilgiler Esra Erol'un programında canlı yayında ortaya çıktı. Mehmet Altun, eşi Rabia Altun ile barışmak istediğini belirterek programda yer aldı. Ancak Rabia Altun'un çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etmesi üzerine dikkatler Dadı Meryem'e çevrildi.

Yayında, Dadı Meryem'in 16 yaşında iken bir çocuk cinayeti suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı ve bu suçlamadan ötürü 9 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi. Suçu işlediği zaman erkek olan ve hapis yattıktan sonra cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Meryem, iddiaları reddederek olayın bir kaza sonucu gerçekleştiğini savundu.

dadı meryem cinayet

Canlı yayın boyunca bir diğer şaşırtıcı gerçek ise Meryem'in mesleğiyle ilgili ortaya çıktı. Çocuk bakıcılığı yapmasının yanı sıra aslında bir masöz olduğunu ve otellerde ile spa merkezlerinde çalıştığını ifade eden Meryem, bu işten elde ettiği aylık gelirin oldukça yüksek olduğunu açıkladı. "Mesailere kalmazsam aylık 70-80 bin TL kazanıyorum, mesailere kalırsam bu rakam 100 bin TL'ye ulaşıyor," diyerek kazancının boyutunu vurguladı.

Meryem'in hayat hikayesi ve profesyonel geçmişi, canlı yayında Türkiye'nin dört bir yanındaki izleyiciler tarafından büyük bir merak ve şaşkınlıkla takip edildi. Her yeni açıklama, daha fazla tartışma ve ilgiye sebep oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.