Zeynep Sever'in Bikinili Paylaşımlarına Sosyal Medyadan İlginç Yorumlar Yağdı! ''Volkan Abinin Haberi Var Mı?''...

Zeynep Sever'in Bikinili Paylaşımlarına Sosyal Medyadan İlginç Yorumlar Yağdı! ''Volkan Abinin Haberi Var Mı?''...
Zeynep Sever, sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflar ile dikkat çekerken, takipçilerinden "Volkan abi nasıl izin verdi" gibi yorumlar geldi.

2009 Miss Belçika güzeli ve Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyada yayınladığı bikinili fotoğraflarla adından söz ettirdi. Yaz sezonunu bu cesur paylaşımlarla açan Sever, takipçilerinin ilgi odağı oldu.

3

Fotoğraflara yapılan yorumlar arasında, eski milli kaleci Volkan Demirel'in bu duruma nasıl izin verdiğine dair şaşkınlık ve mizahi eleştiriler göze çarptı. Kimi takipçiler, "Abla Volkan abi nasıl izin verdi", "Yenge affet volkan abiden dolayı beğenemiyoruz" gibi yorumlarla duruma esprili yaklaşırken, diğer yandan "Volkan abi kusura bakma beğendik", "Volkan plajı kapatmış", "Volkan abimiz çok şanslı" gibi ifadelerle Zeynep Sever'in fit görünümüne övgüler yağdırdı.

1

Zeynep Sever'in geçmişte yaptığı, aşkın geçici olduğuna ve yoğun duyguların sürdürülemez olduğuna dair açıklamaları da bu fotoğraflarla birlikte yeniden gündeme geldi. Sever, "İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı" şeklinde konuşmuştu. Bu sözler, Sever'in ilişkisine ve yaşam tarzına dair derinlemesine bir bakış sunuyor.

4

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.