Serenay Sarıkaya'nın Dekoltesine Banu Alkan'dan "silikonlar karizmayı bozuyor" Yorumu Geldi...

Serenay Sarıkaya'nın Dekoltesine Banu Alkan'dan "silikonlar karizmayı bozuyor" Yorumu Geldi...
Serenay Sarıkaya'nın GQ Global Creativity Awards'daki dekoltesi gündem olurken, Banu Alkan'dan "silikonlar karizmayı bozuyor" yorumu geldi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile sıkça magazin gündemine taşınıyor. Son zamanlarda "Aile" dizisi ile izleyici karşısına çıkan Sarıkaya, adını şarkıcı Mert Demir ile anılan bir dönemden sonra ABD'nin New York kentinde düzenlenen "GQ Global Creativity Awards" gecesine katıldı. Etkinlikte giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbise ve dağınık saç stili ile dikkat çeken Sarıkaya'nın şıklığı kadar dekoltesi de çok konuşuldu.

banualkan4444

Bu konuşulanlar arasında ünlü oyuncu ve eski sinema yıldızı Banu Alkan'ın eleştirisi dikkat çekti. Alkan, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya'nın dekolteli bir pozunu paylaşarak, "Göğüsler silikon olmasaydı keşke. Silikonlar karizmayı bozuyor, ne yazık ki" yorumunu yaptı. Alkan'ın bu direkt ve açık sözlü yorumu, sosyal medyada kısa sürede yayılarak tartışma konusu oldu.

serenaysaaaaa

Banu Alkan'ın yorumu, estetik müdahaleler ve doğallık üzerine süregelen tartışmaları bir kez daha alevlendirdi ve Serenay Sarıkaya'nın hayranlarından çeşitli tepkiler almasına neden oldu. Bu yorum, ünlüler dünyasında estetik operasyonların algısı ve kadınların kamuoyu önündeki görünümleri hakkındaki geniş çaplı bir diyalog başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.