Ferdi Tayfur'dan Kahreden Haber Geldi! Hayranları Görünce Çok Üzülecek...

Ferdi Tayfur'dan Kahreden Haber Geldi! Hayranları Görünce Çok Üzülecek...
Türk arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından bu kez de aile içi tartışmalarla gündeme geldi. Sanatçının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, kızı Tuğçe ile aralarındaki sorunları bir kez daha alevlendirdi.

Arabesk müziğin duayenlerinden Ferdi Tayfur, uzun süredir devam eden sağlık problemlerinin ardından şimdi de ailevi sorunlarla mücadele ediyor. 78 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz günlerde yüz felci nedeniyle yoğun tedavi görmüş ve sağlığına kavuşmuştu. Ancak sanatçının başı dertten kurtulmuş değil.

Efsane isim Ferdi Tayfur'dan üzen haber geldi. Hayranları görünce kahroldu - Resim : 1

Ferdi Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile kızı Tuğçe Tayfur ile aralarında süregelen sorunları tekrar gündeme getirdi. "Şimdi anladınız mı neden bırakıp kaçtım dostlar" şeklindeki paylaşım, kızı Tuğçe'nin tepkisini çekti. Tuğçe Tayfur, bu mesajın babasına ait olmadığını ve basın danışmanı tarafından yazıldığını iddia etti. Ferdi Tayfur ise bu iddiaya video ile yanıt vererek mesajın kendisine ait olduğunu açıkladı ve kızını büyüklerine danışmaması konusunda eleştirdi.

Efsane isim Ferdi Tayfur'dan üzen haber geldi. Hayranları görünce kahroldu - Resim : 2

Tuğçe Tayfur'un, babasının tüm itirazlarına rağmen gerçekleştirdiği evlilikten sonra aile içi ihtilaflar daha da derinleşti. Ferdi Tayfur'un hayranları ise yaşanan bu üzücü duruma sosyal medyadan tepki gösterdi. Dinleyiciler, yaşlı sanatçının bu tarz tartışmalarla yorulmasının doğru olmadığını belirtti ve "Ferdi Baba'yı rahat bırakın" yorumlarıyla desteklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.