Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le Özel Poz: Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le Özel Poz: Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, bayram tatili için gittiği Atina'da Fatih Terim ile çekildiği fotoğrafı paylaştı. "İmparator" notuyla etiketlediği fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, yaptığı her paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla tanınan ve 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası yaşadığı büyük değişimle sık sık gündem olan Öztekin, bu kez de Fatih Terim ile olan bir fotoğrafını paylaşarak sosyal medyayı salladı.

PELİN2

Futbola olan ilgisiyle bilinen ve Galatasaray'ın yurt içi ve yurt dışı maçlarını kaçırmayan bir genel kurul üyesi olan Öztekin, bayram tatilini geçirmek üzere Atina'ya gitti. Tatil sırasında, şu anda Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'i ziyaret eden Öztekin, Terim ile birlikte çekildiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı.

pelinöztekin

Öztekin, fotoğrafa "İmparator" notunu düşerek Terim'i etiketledi ve bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçilerinden gelen yorumlar ve beğenilerle fotoğraf viral oldu. Fatih Terim'in Panathinaikos maçını izlemek için stadyuma giden Öztekin, futbol ve sanat dünyasının iç içe geçtiği bu özel anı takipçileriyle paylaşarak büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.