Duygu Nebioğlu'ndan Bomba Açıklamalar: "Bir Ablamın Babası da Ünlü!"

Duygu Nebioğlu'ndan Bomba Açıklamalar: "Bir Ablamın Babası da Ünlü!"
Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu, medya dünyasından bir başka ünlü ismin daha babası olduğunu iddia eden ablası hakkında konuştu. Nebioğlu, aile sırlarını ve hukuk mücadelelerini anlattı.

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı olarak tanınan Duygu Nebioğlu, yine gündeme bomba gibi bir haberle düştü. Günaydın gazetesine verdiği röportajda Nebioğlu, ailesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nebioğlu, annesi Suphiye Ormancı'nın altı çocuğu olduğunu ve bunlardan dördünün evlilik dışı ilişkilerden doğduğunu ifade etti. Nebioğlu'nun anlattıkları arasında en dikkat çekici kısım ise ablasının babasının da medya dünyasından "çok ünlü bir isim" olmasıydı. Nebioğlu, bu ünlü ismin kızını kabul etmediğini ve ablasının hukuk mücadelesi verdiğini belirtti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'ya seslendi - Magazin Haberleri

Metin Akpınar'la olan benzerliğine de değinen Nebioğlu, "Fiziksel olarak babama benzediğim gibi, ablam da kendi babasına benziyor," diyerek sözlerine devam etti. Ailesel davalara değinen Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyeceğini de sözlerine ekledi.

Nebioğlu'nun açıklamaları, özellikle medya dünyasından bu ünlü ismin kim olduğu ve ablasının hukuki mücadelesinin detayları merak konusu oldu. Kamuoyu, dava sonuçlarının ne yönde gelişeceğini ve bu ünlü ismin ortaya çıkıp çıkmayacağını büyük bir merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.