Paul Walker'ın Kızı Meadow Walker, Moda Dünyasında Parlıyor: Cesur Pozları Gündem Oldu...

Paul Walker'ın Kızı Meadow Walker, Moda Dünyasında Parlıyor: Cesur Pozları Gündem Oldu...
'Hızlı ve Öfkeli' serisinin unutulmaz yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, modellik kariyerinde dikkat çekici pozlar vererek gündemde. Babasının anısını yaşatan özel işaretlere inandığını da paylaştı.

Paul Walker, 'Hızlı ve Öfkeli' filmlerindeki ikonik Brian O’Conner rolüyle tanınan bir efsaneydi. 2013 yılında trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden Walker, ardında onu özleyen milyonları bıraktı. Ancak Walker'ın mirası, kızı Meadow Walker aracılığıyla devam ediyor.

a

Kariyerine model olarak devam eden ve son zamanlarda aranan modeller arasına giren Meadow Walker, cesur pozlarıyla moda dergilerinde yer alıyor. Bu pozlar, hayranları tarafından büyük beğeni ve yorum alıyor.

Ancak Meadow Walker'ın hayatındaki en ilginç detaylardan biri, babasının anısına duyduğu bağ. Meadow, babasının sevdiği sayılar olan 4 ve 7'nin kendisine özel anlamlar taşıdığını ve hayatının zor anlarında bu sayıları gördüğünde Paul Walker'ın hâlâ kendisiyle olduğunu hissettiğini belirtiyor.

b

Meadow Walker, "Ne zaman bir şey hakkında şüpheye düşsem, ne zaman biriyle kavga etsem ne zaman yok yere sinirlensem hemen etrafımda 4 ve 7 sayılarını görmeye başlıyorum. O zaman babamın hâlâ benimle olduğunu, beni yukarıdan bir yerden kollayıp gözettiğini ve bana işaretler gönderdiğini anlıyorum. Ve o zaman kendime her şeyin yoluna gireceğini ve babamın benimle olduğunu söyleyip rahatlıyorum," diye açıklamıştı.

Meadow Walker'ın modellik kariyerindeki yükselişi ve babasıyla olan özel bağı, onun hem profesyonel hem de kişisel yaşamında ilham verici bir öykü sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.