Hadise'nin Bikinili Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Yaz Sezonunu Erken Açmış'' Yorumları Geldi...

Hadise'nin Bikinili Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Yaz Sezonunu Erken Açmış'' Yorumları Geldi...
Popüler şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğraflarla yaz sezonunu resmen açtı. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak gündeme oturdu.

Ünlü şarkıcı Hadise, müzik kariyerindeki başarılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip kısa süre sonra boşanan Hadise, özel hayatındaki bu önemli değişikliklerin ardından sosyal medya aktiviteleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Son olarak Instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğraflarla yaz sezonunun startını veren Hadise, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Denize ve güneşe olan özlemini dile getirdiği paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hadise'nin bu pozları, hem yazın sıcak günlerinin müjdecisi oldu hem de şarkıcının hayranlarına moral verdi. Ayrıca, Hadise'nin "Bizde bir kitap iki kere okunmaz" şeklindeki açıklamasıyla, özel hayatına dair spekülasyonlara da net bir yanıt vermiş oldu.

Yeni dönemde de aktif bir şekilde müzik çalışmalarına devam ettiğini belirten Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına hem müzikal hem de görsel bir şölen sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.