Hasta Olunca Kendi Sütünü Sağıp İçti!! Kourtney Kardashian... Magazin gündeminde yine ön sıralarda!

Hasta Olunca Kendi Sütünü Sağıp İçti!! Kourtney Kardashian... Magazin gündeminde yine ön sıralarda!
Ünlü televizyon yıldızı Kourtney Kardashian, hasta hissettiğinde kendi sütünü sağarak içtiğini ve bunun kendisine iyi geldiğini açıkladı. Bu paylaşım, takipçileri arasında büyük bir tartışma başlattı.

Üç çocuk annesi ve sosyal medya fenomeni Kourtney Kardashian, dördüncü çocuğu Rocky Thirteen Barker'ı dünyaya getirdikten sonra da gündemden düşmüyor. Kardashian, Travis Barker ile olan evliliği ve yaşam tarzıyla sık sık dikkat çekerken, son paylaşımıyla yine konuşulmaya başlandı.

Hasta olunca kendi sütünü sağdı ve içti - Resim: 3

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle kötü hissettiğini belirten Kardashian, bu durum karşısında kendi anne sütünü sağarak içtiğini ve bunun kendisine iyi geldiğini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kourtney, bu süreçte tüp bebek tedavisi, vajina masajı ve seks orucu gibi çeşitli yöntemler deneyerek dördüncü kez anne olma mücadelesini de takipçileriyle paylaşmıştı.

Kourtney'nin bu son paylaşımı, takipçileri arasında büyük bir tartışma yarattı. Bazı hayranları bu davranışı doğal ve sağlıklı bulurken, diğer bir grup ise bunu tiksindirici olarak nitelendirdi. Kardashian ailesinin her adımı büyük bir ilgiyle takip edilirken, Kourtney'nin bu cesur paylaşımı da sosyal medya gündeminde geniş yer buldu.

Hasta olunca kendi sütünü sağdı ve içti - Resim: 1

Ünlü yıldız, daha önce de kardeşi Kim Kardashian'ın çocuklarına süt annelik yaparak benzer bir gündem yaratmıştı. Kardashian'ın yaşam tarzı ve tercihleri, her zaman olduğu gibi tartışmaları ve farklı görüşleri beraberinde getirmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.