Kızılcık Şerbeti Dizinde Yer Yerinde Oynayacak! Nursema, Umut'u Yatakta Basacak... Abdullah Alev Aşkı ve Görkem'in alkollü hali

Kızılcık Şerbeti Dizinde Yer Yerinde Oynayacak! Nursema, Umut'u Yatakta Basacak... Abdullah Alev Aşkı ve  Görkem'in alkollü hali
Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 59. bölümünde, Nursema'nın Umut'u başka bir kadınla yatakta yakaladığı anlar nefes kesiyor. Dizinin reytingleri bu bölümle birlikte zirveye taşınmayı hedefliyor.

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler vaat ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün ardından büyük bir merakla beklenen yeni bölümde, Nursema karakterinin, eşi Umut'u evlerinde başka bir kadınla basması diziye damga vuruyor.

resim-2024-04-16-122726487.png

Nursema ve Umut arasındaki ilişki zaten bir süredir sıkıntılıydı ve Nursema, Umut'tan boşanmaya kesin gözüyle bakıyordu. Son bir kez konuşmak için evine giden Nursema, Umut'u yatakta başka bir kadınla yakalıyor. İddialara göre Umut, o gece barda tanıştığı bir kadınla kısa süreli bir ilişkiye girmiş.

Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Fragmanı İZLE

Dizi, bu bölümde ayrıca Giray ve Doğa'nın yakınlaşmasına ve Görkem'in sarhoş bir şekilde eve dönüşüne odaklanıyor. Görkem'in bu hali, aile içinde büyük bir tartışmaya neden olacak gibi görünüyor.

resim-2024-04-16-122657548.png

Ceren Karakoç, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı Kızılcık Şerbeti, her hafta olduğu gibi bu hafta da dram ve heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Nursema'nın aldattığı anları ve sonrasındaki gelişmeleri kaçırmamak için dizinin yeni bölümünü izlemeyi unutmayın. Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle bu hafta Show TV'de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.