Bülent Şakrak İle Boşanan Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşkını Resmen İlan Etti! ''Seni Çok Seviyorum!''...

Bülent Şakrak İle Boşanan Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşkını Resmen İlan Etti! ''Seni Çok Seviyorum!''...
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, doğum gününde yeni sevgilisi Güçlü Mete tarafından romantik bir mesajla kutlandı. Düvenci'nin yaş günü, yeni başlayan ilişkilerinin de kamuoyuna duyurulduğu an oldu.

Son dönemde "Sakla Beni" dizisiyle ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu Ceyda Düvenci, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Daha önce üç kez evlenen ve son evliliğini Bülent Şakrak ile geçtiğimiz yıl yalnızca bir duruşmada sonlandıran Düvenci, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı.

CEYDA 2

46 yaşına basan Düvenci için sevgilisi Güçlü Mete, sosyal medya hesabından romantik bir doğum günü kutlaması yaptı. Mete, Düvenci ile olan bir fotoğrafını paylaşarak altına "Yaşamın bir mucizesi.. 16 Nisan'da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim" notunu düştü. Ceyda Düvenci ise bu duygusal paylaşıma "Seni çok seviyorum" diyerek karşılık verdi ve ikilinin ilişkisi böylece gözler önüne serilmiş oldu.

Bülent Şakrak'tan 8 ay önce boşanmıştı! Ceyda Düvenci, Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken

Güçlü Mete, daha önce Ebru Cündübeyoğlu ile evliyken, Ceyda Düvenci'nin de Bülent Şakrak ile olan evliliği uzun süre magazin basınının ilgi odağı olmuştu. Şimdi ise her iki isim, yeni bir başlangıç yaparak mutluluğu birlikte arıyorlar. Bu yeni ilişki, hem Düvenci'nin hayranları tarafından hem de genel olarak magazin takipçileri tarafından merakla izleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.