Gonca Vuslateri ve Eşi Levent'ten Romantik Yıldönümü Kutlaması: "Vay Be, Ne Aşk!"

Gonca Vuslateri ve Eşi Levent'ten Romantik Yıldönümü Kutlaması: "Vay Be, Ne Aşk!"
Gonca Vuslateri, eşi Levent ile evliliklerinin ilk yıl dönümünü duygusal bir mesajla kutladı. "Vay be, ne aşk" diyerek aşklarını ve yakında doğacak kızları Asya'yı selamlayan çift, mutluluklarını ve umutlarını takipçileriyle paylaştı.

Haber Metni: Türk sinema ve televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Gonca Vuslateri, geçtiğimiz Mart ayında hayatını Levent ile birleştirerek yeni bir hayatın kapılarını aralamıştı. Çift, evliliklerinin ilk yıldönümünü duygu dolu paylaşımlarla kutladı. Vuslateri, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "Birinci yıl. Vay be, ne aşk, ne kavga, ne kıyamamak, ne sarılmak, ne büyük bağ..." ifadeleriyle bu özel günün anlam ve önemini vurguladı.

Gonca Vuslateri ve Eşi Levent'ten Romantik Yıldönümü Kutlaması: "Vay Be, Ne Aşk!"

Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, doğuma kısa bir süre kala Levent ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturmuştu. Çiftin bu mutlu günü, Vuslateri'nin "Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik" sözleriyle daha da anlam kazanmıştı.

3677674-c8085fc6411e04a1cc6a6afbd3e-szfm.webp

İlk evlilik yıldönümlerini kutlayan Vuslateri, aşklarının ve birlikteliklerinin ne denli kuvvetli olduğunu her fırsatta dile getiriyor. "İyi ki karşılaştık" demeyi, "sonsuzluğa" demeye tercih ederek ne kadar doğru bir karar verdiklerini ifade eden minik bir canın, yani kızları Asya'nın yakında dünyaya gelmesiyle bu bağ daha da güçlenecek.

Gonca Vuslateri'nin eşiyle olan bu mutlu ve umut dolu paylaşımları, takipçileri tarafından beğeni ve tebrik mesajlarıyla karşılandı. Vuslateri'nin, "Güzel günlerin olsun, hep böyle kal. Hep Can'a yakın" dilekleriyle biten paylaşımları, sıcak ve samimi duygularıyla dikkat çekti.

Gonca Vuslateri ve eşi Levent, bebekleri Asya'yı kucaklamaya hazırlanırken, bu özel ve mutlu dönemlerini sevenleriyle paylaşmaktan çekinmiyorlar. Ailelerine katılacak yeni üye ile birlikte, Vuslateri ve Levent'in hayatlarındaki yeni sayfa, umut ve mutlulukla dolu olacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.