Ünlü Model Kelly Brook'tan Cesur İtiraflar: "Çıplakken Kendimi Daha Çok Seviyorum!"...

Ünlü Model Kelly Brook'tan Cesur İtiraflar: "Çıplakken Kendimi Daha Çok Seviyorum!"...
Ünlü model Kelly Brook, kişisel güzellik ve vücut algısı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, kıyafetlerin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ve çıplakken daha iyi hissettiğini itiraf etti.

44 yaşındaki ünlü model ve televizyon yıldızı Kelly Brook, vücut güvenliği ve kişisel kabul konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Güzelliği ve çekici fiziğiyle bilinen Brook, son dönemde özgüvenle ilgili samimi düşüncelerini paylaştı. Brook, "Aynaya çıplak bakıyorum ve kendimi seviyorum. Giyindiğimde ise kıyafetler beni hayal kırıklığına uğratıyor. Aslında çıplakken kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 3

Brook, bu sorunun çözümünü kıyafet tasarımcılarında buluyor ve onların kesimlerinin çoğu zaman vücut hatlarına uyum sağlamadığını ifade ediyor. Ünlü model, "Bu benim hatam değil, tasarımcıların hatası" diyerek, modanın bireysel farklılıklara daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Sağlığı ve yaş almanın doğal sürecini önemseyen Brook, gerçekçi olmayan güzellik hedefleri koymadığını belirtti: "21 yaşımda olduğum gibi görünmek istemiyorum, 44 yaşındayken olduğum kişiyle gayet iyiyim. Sağlıklı ve enerji doluyum, sabahları yataktan fırlamak istiyorum."

Brook, özel hayatında ise eşi Jeremy Parisi'nin desteğini ve sevgisini ön planda tutuyor. İtalyan kökenli Parisi'nin, Brook'un kıvrımlarını sevdiğini ve bu sayede kendisini daha rahat hissettiğini belirten Brook, "Sizden başka kimsenin nasıl göründüğünüzü gerçekten umursamadığını fark etmelisiniz. Sizi iyi hissettiren şeyi yapmalısınız" diyerek, bireysel mutluluğun önemine değindi.

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 1

Kelly Brook'un bu açıklamaları, sosyal medyada ve hayranları arasında geniş yankı buldu. Modelin vücut pozitivizmi ve kişisel kabul mesajları, özellikle sosyal medya üzerinden geniş bir takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.