57 Yaşındaki Bu Adamı Gören 20 Sanıyor! Edson Brandao'nun Zamanı Durduran Yaşam Tarzı Herkese İlham Verdi!

57 Yaşındaki Bu Adamı Gören 20 Sanıyor!  Edson Brandao'nun Zamanı Durduran Yaşam Tarzı Herkese İlham Verdi!
Brezilyalı yazar ve dijital pazarlama uzmanı Edson Brandao, 57 yaşında olmasına rağmen genç görünümüyle herkesi şaşırtıyor. 17 yıldır uyguladığı sağlık ve fitness rutini sayesinde zamana meydan okuyor.

Brezilya'da yaşayan Edson Brandao, 26 Şubat 1967 doğumlu. Yaşına rağmen genellikle 27 yaşında olduğu sanılıyor. Kendi deyimiyle "30 yaşındaymış gibi hissediyorum," diyen Brandao, bu genç görünümün sırrını sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.

The Sun gazetesinin haberine göre, Edson Brandao yaşamının büyük bir bölümünü fitness ve sağlığa adamış. Ancak 40 yaşına geldiğinde sağlık konusunda daha ciddi adımlar atmaya başlamış. O günden bu yana, sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve mental sağlık rutinlerini hayatının ayrılmaz bir parçası haline getiren Brandao, genç görünümünü bu rutine borçlu olduğunu belirtiyor.

Her gün spor salonunda ağırlık kaldırma ve kardiyo yaparak formunu koruyan yazar, aynı zamanda bol miktarda meyve ve sebze tüketiyor. Sağlıklı bir diyetin yanı sıra, cildini korumak için yaşlanma karşıtı kremler ve kil maskeleri kullanıyor.

Brandao, yaşına inanmayanlar tarafından sıkça şaşkınlıkla karşılaşıyor. Norveç'in Oslo kentinde yaşadığı bir anısını paylaşan Brandao, kimliği olmadığı için bir gece kulübüne alınmamış, ayrıca havaalanında pasaport kontrolünde yaşını doğrulamakta zorluk çekmiş.

Instagram üzerinden genç kalmanın sırlarını paylaşan Edson, estetik operasyonlar veya botoks iddialarını reddediyor. Doğal yöntemlerle genç görünmenin peşinde olduğunu ve yaşlanmanın kaçınılmaz olduğunu kabul etse de, bu süreci yavaşlatmak için elinden geleni yapacağını belirtiyor. Kendisi, her yaştan insanı hayatlarını her zaman daha iyiye doğru değiştirebilecekleri konusunda cesaretlendiriyor ve ilham veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.