Ebru Şancı'nın Mizaçlı Paylaşımı: "Kocam Beni Terk Etmedi!" Dişlerini Görenler Hayrete Düştü!

Ebru Şancı'nın Mizaçlı Paylaşımı: "Kocam Beni Terk Etmedi!" Dişlerini Görenler Hayrete Düştü!
Eski manken Ebru Şancı, diş tedavisi sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, eşi Alpaslan Öztürk'ün kendisine olan bağlılığını esprili bir dille vurguladı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ebru Şancı, mankenlik kariyeri ve güzellik yarışması başarılarıyla tanınan bir isim. Şancı, 2001 yılında Brezilya'da gerçekleşen Miss Globe güzellik yarışmasında birincilik elde etmiş ve bu başarı ile adını dünya çapında duyurmuştu. Alpaslan Öztürk ile evliliği sonrası mankenlik kariyerine ara veren Şancı, şimdi sosyal medya üzerinden hayatına dair paylaşımlar yaparak hayranlarıyla iletişimini sürdürüyor.

ebru333333333333

940 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çeken Şancı, diş tedavisi sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaştı ve altına, "Kocamı tebrik ediyorum. Evde 3 gün böyle gezdim beni terk etmedi. Gerçekten seviyor galiba..." notunu düşerek eşiyle olan ilişkisine dair mizahi bir yaklaşım sergiledi.

Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcıdan destekleyici yorumlar aldı. Kullanıcılar, Ebru Şancı'nın bu esprili paylaşımını "Adam seviyor" ve "Kötü durmuyor" gibi yorumlarla karşıladılar. Ebru Şancı'nın bu paylaşımı, özellikle evlilik ve ilişkilerdeki sadakat ve mizah anlayışının önemine dair güzel bir örnek olarak öne çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.