Aras Bulut İynemli ve Buse Meral Çeşme'de Aşk Dolu Günler Geçiriyor! İşte Son Detaylar...

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral Çeşme'de Aşk Dolu Günler Geçiriyor! İşte Son Detaylar...
Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Bige Önal ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. İynemli'nin kalbini, "Gaddar" dizisinin yıldızı Buse Meral kazandı.

Türk televizyon dünyasının sevilen ismi Aras Bulut İynemli, uzun süreli ilişkisi Bige Önal ile olan ayrılığının ardından yeni bir aşkla gündemde. Aras Bulut İynemli, "Gaddar" dizisinin başarılı oyuncusu Buse Meral ile Çeşme'de yeni bir ilişkiye başladı. İkili, Çeşme'nin romantik atmosferinde aşkı yeniden keşfederken, magazin dünyası da bu yeni ilişkiyi yakından takip ediyor.

Aras Bulut İynemli'nin eski sevgilisi Bige Önal ile yedi yıl süren birlikteliklerini sonlandırdıktan sonra özel hayatıyla ilgili sessiz kalan İynemli, Buse Meral ile olan ilişkisiyle tekrar magazin gündemine geldi. Çiftin, Ege'nin gözde tatil beldesi Çeşme'de samimi ve mutlu oldukları görüldü.

Bige Önal ise eski ilişkisi hakkında yaptığı açıklamada, Aras Bulut İynemli ile hâlâ dostane ilişkiler içerisinde olduklarını ve aralarında herhangi bir küslük olmadığını belirtti. Önal, "Hayatımda biri olunca söylerim size. Biz Aras'la da görüşüyoruz, sonuçta küs değiliz ki. Arkadaşız aynı zamanda" dedi.

Aras Bulut İynemli – Buse Meral aşkı magazin gündemine bomba gibi oturdu!

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral'in yeni ilişkisi, her iki oyuncunun hayranları tarafından heyecanla karşılanırken, çiftin gelecekteki adımları merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.