Kim Kardashian'ın Sığ Suda Dalış Pozları Sosyal Medyada Olay Oldu! ''Bu Suda Duş Bile Alınmaz'' Yorumları Geldi!

Kim Kardashian'ın Sığ Suda Dalış Pozları Sosyal Medyada Olay Oldu! ''Bu Suda Duş Bile Alınmaz'' Yorumları Geldi!
Kim Kardashian'ın Turks ve Caicos Adaları'ndaki tatilinden paylaştığı sığ suda dalış yaparken çekilen fotoğrafları, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve endişeli yorumlarla karşılandı.

Son dönemde özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Kim Kardashian, bu kez de tatil kareleriyle sosyal medyayı salladı. Sekiz yıl süren evliliğinin ardından Kanye West'ten 2022 yılında boşanan Kardashian, hayatındaki yeni başlangıçları cesurca paylaşmaya devam ediyor. Yeni bir aşka yelken açan ünlü yıldız, futbolcu Odell Beckham Jr. ile birlikte çıktığı Turks ve Caicos tatilinden iddialı fotoğraflar paylaştı.

kim 1

Kardashian'ın denizde, diz boyu su içinde dalış yapmaya çalıştığı anların yer aldığı fotoğraflar, takipçileri tarafından hızla yayıldı ve çeşitli yorumlara neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, "Neden diz boyundaki suya dalıyor?", "Sığ suda dalış yapılmaz", ve "O dalıştan sonra kesin kafasını çarptı" gibi endişeli ve eleştirel yorumlarla Kardashian'ın bu tehlikeli hareketini sorguladı.

kim 2

Kim Kardashian'ın bu fotoğrafları, hem hayranlarından hem de genel izleyiciden büyük ilgi gördü. Kardashian henüz bu yorumlara yanıt vermedi, ancak paylaştığı bu cesur pozlar, bir kez daha ne kadar çok konuşulduğunu ve takip edildiğini gösterdi. Kardashian'ın tatilinden gelen bu fotoğraflar, bir kez daha ünlülerin sosyal medya üzerindeki etkilerini ve takipçileriyle olan etkileşimlerini ön plana çıkardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.