Sincan Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı - Ankara Haberleri

Sincan Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı - Ankara Haberleri
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü Sincan’da coşkuyla kutlandı. Sincan Belediyesinin kreşlerinde eğitim gören minikler Lale Konferans ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte birbirinden renkli gösteriler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sincan Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Lale, Zambak, Papatya, Leylak ve Menekşe adlı kreşlerinde eğitim gören çocuklar ve aileleri Lale Konferans Salonunda buluştu.

Sincan Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Tören Lale kreşi öğrencisinin İstiklal Marşını okumasıyla başladı. Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde hazırlanan çocuklar birbirinden renkli gösterilerini sergiledi. Oyun havası oynayan çocuklar da sahnede renkli görüntüler oluşturdu.

Miniklerin günlerini kutlamak amacıyla gerçekleşen etkinlik sonunda, çocuklar konuklardan büyük alkış topladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Sincanımızda hizmet veren 5 kreşimizde alanında uzman eğitimciler eşliğinde çeşitli atölyelerle çocuklarımızın gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak azdır. Rabbim başarılarını daim kılsın, vatanımıza hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin. Bu vesileyle aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” sözleriyle çocukların bayramını kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.