Kardashian Kardeşlerden Mayolu Pozlar! Görenler Mest Oldu; Doğum Gününde Öyle Kareler Paylaştı Ki… "Mükemmelsiniz"

Kardashian Kardeşlerden Mayolu Pozlar! Görenler Mest Oldu; Doğum Gününde Öyle Kareler Paylaştı Ki… "Mükemmelsiniz"
Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, Instagram'da 364 milyon takipçisine kardeşi Kourtney Kardashian'ın doğum gününü bikinili fotoğraflarla kutlayarak ses getirdi. Kim ve Kourtney'in samimi pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kim Kardashian, sosyal medya dünyasında yankı uyandıran paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sekiz yıl süren evliliğin ardından Kanye West'ten 2022 yılında ayrılan Kim, şimdilerde özellikle Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.

kim kardian

Kim, son olarak Instagram'da 364 milyon takipçisiyle paylaştığı bir gönderi ile kardeşi Kourtney Kardashian'ın doğum gününü kutladı. İkili, bikinili fotoğraflarını paylaşarak hayranlarından büyük beğeni topladı. Kardashian ailesinin her hareketi büyük ilgiyle takip edilirken, bu özel gün paylaşımı da kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Paylaşılan fotoğraflarda, iki kardeş tatil havasında, neşeli pozlar verirken, Kim paylaşıma "Muhteşemsiniz", "İyi ki doğdun", "İki kardeşte oldukça tatlı", "İkinizi de seviyorum" gibi yorumlar eşlik etti. Kim ve Kourtney'in göz alıcı görüntüleri, takipçileri tarafından "Kardeş hedefleri" ve "Mükemmelsiniz" gibi ifadelerle övüldü.

kimkardeşi

Kim Kardashian'ın bu paylaşımı, onun sadece bir televizyon yıldızı olmanın ötesinde, sosyal medya influencer'ı olarak da ne kadar güçlü bir etkiye sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kim ve Kourtney Kardashian'ın samimi ve eğlenceli anları, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.