Tuğba Özerk'ten Evlilik Yorumu! 3 Kez Boşanmıştı... Yeni Evli Çift Sözleri Duyunca Şaştı Kaldı!

Tuğba Özerk'ten Evlilik Yorumu! 3 Kez Boşanmıştı... Yeni Evli Çift Sözleri Duyunca Şaştı Kaldı!
Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, üç kez evlenip boşandıktan sonra hala evliliğe inancını koruyor. Bir konserde 45'inci evlilik yıldönümünü kutlayan bir çifti görünce duygusal bir an yaşayan Özerk, "Gerçekten yürekten kutlarım, böyle büyük aşklar da var.

2006'dan bu yana üç kez evlenip boşanmış olan Tuğba Özerk, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir konserde, evlilik yıl dönümünü kutlayan yaşlı bir çiftle karşılaştı. Bu çift, evliliklerinin 45. yılını kutluyorlardı.

TUĞBA 0

Özerk bu çifti tebrik ederken, evlilik hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Gerçekten yürekten kutlarım sizleri, böyle büyük aşklar, aşklar ve evlilikler de var. Ne mutlu size," diyerek mutluluğunu ifade etti. Ancak Özerk, kendi evlilik deneyimlerinden de bahsederek, "Benim de üç evliliğim oldu ve bitti ama evliliğe küs değilim. Ancak nasipten ötesi de yok diyelim," şeklinde konuştu.

TUĞBA 1

Tuğba Özerk'in bu sözleri, evliliğe dair umutla gerçekçilik arasında denge kurduğunu gösteriyor. Üç kez evlenip boşanmış olmasına rağmen, aşk ve evliliğe dair inancını koruyor. Özerk'in bu açıklamaları, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu, birçok kişi tarafından desteklendi ve tartışıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.