Kim Kardashian'ın Sütyen Bedeni Sosyal Medyayı Karıştırdı: "XS İddiası Gerçek mi?"

Kim Kardashian'ın Sütyen Bedeni Sosyal Medyayı Karıştırdı: "XS İddiası Gerçek mi?"
Kim Kardashian, kendi vücut şekillendirici markası SKIMS için model olarak kamera karşısına geçtiğinde sütyen bedeni olarak küçük beden ve XS beden tulum kullandığını açıkladı. İşte detaylar...

Dünya çapında üne sahip yıldız Kim Kardashian, yine sosyal medya gündemini meşgul ediyor. Kendi kurduğu ve marka değeri 4 milyar dolara ulaşan vücut şekillendirici markası SKIMS için sık sık model olarak kamera karşısına geçen Kardashian, bu kez sütyen bedeni hakkında yaptığı açıklamalarla konuşuluyor.

Ekran Alıntısı

Kim Kardashian, SKIMS markasının sütyen modellerini tanıtırken kullandığı bedenin küçük olduğunu ve XS beden tulum giydiğini belirtti. Ancak bu açıklama, Kardashian'ın fiziksel gerçeklikleri ve medya tarafından sunulan beden imajları arasındaki çelişkileri bir kez daha gündeme getirdi.

Sosyal medyada Kim'in beden ölçüleri hakkında birçok yorum yapıldı. İnstagram üzerinden bir takipçisi, "Kim çok güzel ama o bir XS değil" derken, diğer bir kullanıcı, "Kim Kardashian'ın bedenini oraya koymayı bırakabilir misiniz yoksa gerçekten gerçek boyutunu verebilir mi?" şeklinde eleştiri yöneltti. Başka bir yorumda ise "Gerçekten buna kanan var mı bilmiyorum. O çok da küçük değil," ifadeleri kullanıldı.

ğğo

Kim Kardashian daha önce de benzer açıklamalar yaparak küçük bir sütyen ve ekstra küçük bir bikini giydiğini belirtmişti. Bu durum, Kardashian ve SKIMS markasının vücut olumlama hareketi ve gerçekçi beden algısı konularında nasıl bir yerde durduğu tartışmalarını da beraberinde getiriyor. Kim'in açıklamaları, onun ve markasının popüler kültürdeki imajını şekillendirirken, sosyal medyada beden algısı üzerine geniş çapta diyaloglar başlatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.