Cenk Eren'in Hediyesi Sahte Çıktı! Ünlü Şarkıcı Gerçeği 10 Yıl Sonra Öğrendi! İşte Detaylar...

Cenk Eren'in Hediyesi Sahte Çıktı! Ünlü Şarkıcı Gerçeği 10 Yıl Sonra Öğrendi! İşte Detaylar...
Ünlü şarkıcı Cenk Eren, son paylaşımıyla gündem oldu. Yüz gerdirme ameliyatı sonrası dikkatleri üzerine çeken Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının doğum gününde hediye ettiği saatin sahte olduğunu tesadüfen öğrendiğini açıkladı

Cenk Eren, doğum gününde hediye alamayan arkadaşının, “Bu sana yakışır arkadaşım” diyerek kolundaki saati çıkarıp kendisine verdiğini söyledi. Ancak Eren, saatin kayışını değiştirmek için gittiği bir saatçide saatin sahte olduğunu öğrendi. Bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Eren, sosyal medya hesabından takipçilerine bu durumu paylaştı.

CENK EREN 1

Sitem Dolu Sözler

Eren, arkadaşının bu hareketinin amacını sorgulayarak, “Beni affet sana doğum günü hediyesi alamadım, Bu sana yakışır arkadaşım” diyerek, sahte saati takdim eden arkadaşının niyetini sorguladı. Eren, “Ah be arkadaşım; benim senden hediye beklentim yoktu ki.. Ne gerek vardı bütün bu dağları aşmaya?” diyerek sitem etti.

Gerçekler Ortaya Çıktı

10 yıl sonra saatin kayışını değiştirmek isterken gerçeğin ortaya çıktığını belirten Cenk Eren, “Gerçeklerin bir huyu varmış ya, 10 sene sonra kayışını değiştireyim dedim çıktı bak ortaya...” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, ismini açıklamadığı arkadaşına yönelik sözlerinde, bu durumu kimseyi rezil etmek amacıyla paylaşmadığını belirterek, “Bir önceki postumda yazdığım olaydaki kişinin ismi benimle mezara gider derdim kimseyi rezil etmek değil o kişinin bilmesi yeterli.” dedi.

CENK EREN 2

Takipçilerden Destek

Cenk Eren’in bu paylaşımı, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Birçok takipçi, Eren’e destek mesajları gönderdi ve olay karşısındaki olgun tavrını takdir etti. Eren’in bu içten açıklaması, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Cenk Eren, yüz gerdirme ameliyatı sonrası yeni haliyle de dikkatleri üzerine çekerken, bu ilginç hediye hikayesi ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, hayranlarından gelen destek mesajlarıyla moral buldu ve bu olayı geride bırakmaya hazır görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.