Ankara'nın Sevilen Radyocuları Serkan Kızılbayır ve Çiğdem Özaktaş

Ankara'nın Sevilen Radyocuları Serkan Kızılbayır ve Çiğdem Özaktaş
Ankara'nın Sevilen Radyocuları Serkan Kızılbayır ve Çiğdem Özaktaş, serkan kızılbayır çiğdem, serkan kızılbayır kimdir, serkan kızılbayır evli mi, serkan kızılbayır radyo

Ankara'nın Sevilen Radyocuları Serkan Kızılbayır ve Çiğdem Özaktaş

Serkan Kızılbayır ve Çiğdem’in sunduğu sevilen radyo programı dinleyicilerin merakla bekledikleri programlar arasında yer alır. Programın spikerlerinden Serkan Kızılbayır, aynı zamanda Morning Fun ve Müziğin Ritmi adı verilen programın sunuculuğunu da yapmaktadır. Eğlenceli karakteri ile programlarında insanları güldürmeyi başaran Kızılbayır, Ankara’nın en ünlü radyocularından bir tanesidir.

Serkan Kızılbayır, 16 Ekim’de Ankara’da doğmuştur. Çekirdek ailesini öğretmen babası ve ev hanımı annesi ile küçük erkek kardeşi oluşturmaktadır. Kızılbayır, Aydınlıkevler İnönü Lisesi’nden mezun olmuştur ve daha lise yıllarından beri çevresi tarafından farklı ve komik biri olarak nitelendirilmiştir. O daha bilmeden bu dönemlerden itibaren yapacağı mesleğin temellerinin atıldığı belli olmaktadır.

Serkan Kızılbayır 2002 senesinde dershane yollarını aşındırırken, matemarik öğretmeninin tavsiyesi üzerine, Radyo vizyon programına katılmıştır. Burası onun hem onu etkileyecek olan büyülü dünya ile tanışmasında ilk adım olmuş, hem de müzik eğitimi ve diksiyon kuralları gibi önemli yetenekleri kazanmasına vesile olmuştur.

Kızılbayır, kısa süre sonra, hafta sonu yayınlarını hafta içi yayınları ile değiştirerek, çalışmalarına hız kattı ve daha aktif bir şekilde kendisini geliştirmeye devam etti. Listeleri kasıp kavuran müzik arşivini beynine kazıdı ve müzik yayıncılığından ziyade, show programını yapmaya başladı. Çalışmalarını yaparken Kızılbayır, kısa süre sonra, Ankara’yı güldüren adam olarak tanınmayı başardı ve insanları düzgün Türkçesi, enerjisi ve esprileri ile kendisine hayran bırakmayı başardı.

Çalışmalarına devam ederken, dinleyicilerinin sevgisi öyle bir boyuta gelmişti ki, Rayad Radyo Yıldızları yarışmasında Kızılbayır, Türkiye genelinde 1 numara olmuştur. Yabancı müzik kategorisinde zirveyi elinde tutan başarılı radyo programcısı, Türkçe Yabancı müzik kategorisinde ise 4’lük ödülünü almaya hak kazandı.

Serkan Kızılbayır’ın macerası ve ödülleri başarısı ile devam etmiştir. Başarılı işlerine devam eden Kızılbayır, iş disiplini, kıvrak zekası, programcılığa olan sevgisi ve pozitif enerjisi ile dikkat çekiyor.

Sabahları işe geç kalanlar ile başlayıp, akşamları en keyifli eve dönüş yolculuğu ile devam eden radyo da dinleyicileri ile buluşan ikili sıcak ve doğal dialogları ile mutlu anlara dönmektedir.

Serkan Kızılbayır ve Çiğdem Özaktaş

Radyo Programında Serkan, çiğdem ve dinleyiciler arasında geçen komik konuşmalar yer almaktadır. Başarısı ve çok dinlenen Radyo Programı olmasının sebepleride bu dialoglar.

Ankara'da işe geç kalan kim varsa, Serkan ve çiğdemin sunduğu programda. İşe gidince patronunda yiyeceği fırçayı bile ti'ye alan ve kahkaha atan bir dinleyici kitlesi.

Yaptığı yarışmalarda gündemde ki şarkıları, dinleyicilerinden kendi sözleri ile söylemelerini istemeleri hem komik hemde insanlarımızın ruh hallerini dinlerken kolayca anlayabilirsiniz.

Birde Çiğdem'in büyük buluşu olan ve hiç bir yerde kullanılmayan bir konuşma dili keşfetmiş ki, konuşmasını dinleyicilerinden anlamasını istemesi, onlarında ısrarla anlamaması programın en komik anları olarak belirtmemiz gerekmektedir.

Sevilen Radyocu Çiğdem Öztaş programlarında hayata pozitif yaklaşan, halkın dilinden anlayan doğal hali ile her zaman "gülmekten konuşamayacağımız anlarımız olsun" diyerek ne kadar pozitif bir insan olduğunu programı dinlerken hemen anlayabilirsiniz.

Sevgiyle Kalın Güzel İnsanlar...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.