Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankaragücü'nü yalnız bırakmıyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankaragücü'nü yalnız bırakmıyor
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Süper Lig'e çıkma yolunda emin adımlarla yürüyen başkentin TFF 1.Lig'deki temsilcisi Ankaragücü'nü son maçında da yalnız bırakmadı.

Ankaragücü'nün Gazişehir Gaziantep'i 4-0 yendiği maçtatribündeki yerini alan Lokman Ertürk'e Ankaragücü taraftarları sevgi gösterilerinde bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan MKE Ankaragücü-Gazişehir Gaziantep maçınıizledi. Başkan Ertürk'e stadyuma gelişinde ve tribünde maçı izlediği sırada Ankaragücü taraftarları yoğun sevgigösterilerinde bulundu. Taraftarlar sık sık "büyük başkan" tezahüratları yaptı. Başkan Ertürk de kendisine tezahürat yapantaraftarları selamlayarak, alkışladı. Ertürk, Ankaragücü'nün Gazişehir Gaziantep'i 4-0 yenerek Süper Lig yolunda önemli birvirajı daha geride bıraktığı maçı büyük bir heyecanla izledi. Ertürk, galip gelen Ankaragücü'nü ve taraftarlarınıkutlayarak, "Ankaragücü inşallah başkentimizi önümüzdeki sezon Süper Lig6de temsil edecek. Ankaragücü'nün ve taraftarlarının her zaman yanındayız" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.