DNA Testini Gören Adam Gözyaşlarına Boğuldu!

DNA Testini Gören Adam Gözyaşlarına Boğuldu!
6 yıldır evli ve 2 çocuk annesi kadının eşini aldattığı ve ikinci çocuğunun biyolojik babasının koca olmadığı tespit edildi.

Eşinin banyo yapmayıp koktuğunu öne sürerek boşanmak için Esra Erol'da programına başvuruda bulunan kadının hikayesi herkesin ağzını açık bıraktı. 6 yıldır evli ve 2çocuk annesi olan kadının eşini aldattığı ve 2.çocuğunun da biyolohik babasının koca olmadığı tespit edildi.

Esra Erol'da meydana gelen olay izleyenleri şok etti. 6 yıldır Ramazan B. ile evli olan Melahat B., 2 çocukları olduğunu ve son 2 yıldır eşine ulaşamadığını belirtti.

Melahat B. canlı yayına çıktığı ilk gün eşinin banyo yapmadığını ifade ederek ayrılmak istediğini aktardı. İddialara yanıt vermek adına programa gelen eşi Ramazan B. ise evliliğinde defalarca kez aldatıldığını ifade ederek Melahat B.'den DNA testi talebinde bulundu.

Melahat B. ikinci çocuğu için DNA testi kabul edeceğini fakat ilk çocuğu için asla kabul etmeyeceğini söylese de test yapıldı. Test sonucu canlı yayında açıklanmadan önce Melahat B. çocuğun kocasından olduğunu söylese de sonuçlar aksini söyledi.

Ramazan B. duydukları karşısında yıkıldı.

DNA Testini Gören Adam Gözyaşlarına Boğuldu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.