Öz Kızına 4 Yaşından Beri Tecavüz Etti, Serbest Kaldı!

Öz Kızına 4 Yaşından Beri Tecavüz Etti, Serbest Kaldı!
Adana'da öz kızına 4 yaşından 14 yaşına kadar tacizde bulunan sapık baba serbest bırakıldı. Anne aşiretin üstünü örttüğünü iddia ederek isyan etti.

Adana Seyhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden S.N.K., Tır şoförü olan babası A.K.'nin kendisine tam 4 yaşından itibaren tacizde bulunduğunu ve bu duruma artık dayanamadığını belirtip not bırakıp evi terk etti.

Ardından öğrenim gördüğü liseye giden çocuk durumu rehber öğretmeniyle paylaştı. Rehber öğretmeni ise polis ekiplerini bilgilendirdi. Ardından S.N.K. koruma altına alındı ve Sevgi Evi'ne yerleştirildi.

Evde bulduğu notu okuyan S.N.K.'nin ev kadını olan annesi Z.K., 15 yıllık eşi, 4 çocuğunun babasından şikayetçi olma karar aldı. Savcılıkta ifade veren sapık baba .A.K. ise, eşinin okulu "şirk" olarak gördüğünü ve kızını göndermek istemediğini, bundan 15 gün önce kızının kendisini aradığını ve "beni okula göndermezsen sana çok kötü şeyler yapacağım" dediğini belirtti. Bu sebepten dolayı iftira uğradığını söyleyerek kendini savundu. A.K. ifadesi sonrasında serbest kaldı.

Maddi durumu olmadığından dolayı boşanamadığını iletip, çocuklarıyla bir akrabasının yanına giden Z.K., eşinin serbest kalmasına tepki gösterdi.

Diğer 2 kızının okuduğunu, okulu şirk olarak görse onların okumasına da izin vermeyeceğini, çocuğu küçüklüğünden bu güne taciz ettiğini, bir öz babanın bu nasıl yapabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.