Ankara Gölbaşı'nda okullar LGS’ye hazır…

Ankara Gölbaşı'nda okullar LGS’ye hazır…
Ankara Gölbaşı Belediyesi, yarın yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ilçede sınava girilecek okulları, sağlık ve temizlik şartlarına uygun hale getirerek, sınava hazırladı.

Gölbaşı Belediyesi, yarın yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ilçede sınava girilecek okulları, sağlık ve temizlik şartlarına uygun hale getirerek, sınava hazırladı.  

LGS sınavı öncesi harekete geçen Gölbaşı Belediyesi ekipleri okullardaki hijyen ve dezenfektan çalışmalarını tamamladı. Sınav günü öğrencilerin ve ailelerin gönlünün rahat olması için bütün okulların hijyen kurallarına uygun şekilde temizlendiğini aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek olan LGS öncesinde bizde üzerimize düşen görevleri yerine getirerek ilçemizde yer alan okullarımızda dezenfektan çalışmalarımızı tamamladık. Okullarımız sağlık ve temizlik yönünden hem sınava hem de yüz yüze eğitime hazır. Çocuklarımızın ve ailelerimizin gönülleri rahat olsun. Sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Tüm görselleri indirmek için Bu eposta 'Gölbaşı Belediyesi' adına [email protected] adresine gönderilmiştir.'Gölbaşı Belediyesi' ile ilgili ve/veya başka bir marka ile ilgili basın bülteni veya basın daveti almak istemiyorsanız marka, sektör ve abonelik ayarları için lütfen tıklayınız. powered by CID: 58i3E,4,23402,860028-687796-lambda 1.1Bu epostayı görüntülemekte zorluk yaşıyorsanız: Lütfen tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.