Komedyen Gökhan Ünver İstanbul ile Ankara taksicilerini kıyasladı! İşte Viral Olan O Video...

Komedyen Gökhan Ünver, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile İstanbul ve Ankara taksicilerini mizahi bir dille kıyasladı.

Komedyen Gökhan Ünver, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile İstanbul ve Ankara’daki taksi kullanım alışkanlıklarına dair esprili bir kıyaslama yaptı. Bu mizansenli karşılaştırma, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ankara'da Taksi Bulmanın Kolaylığı Ünver'i Şaşkına Çevirdi!

Ünver’in videoda anlattığı deneyim, Ankara sokaklarında geçiyor. Ankara'nın serin sokaklarında dolanırken bir taksi çeviren Ünver, taksinin hemen durmasına oldukça şaşırıyor ve taksiciye defalarca "Emin misiniz?" diye soruyor. Eğlenceli bu anlar, kısa sürede izleyenleri güldürürken, İstanbul ve Ankara arasındaki taksi kullanma alışkanlıkları konusunda da bir kontrast oluşturdu.

Videoda taksici ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Ünver, "Bizi İstanbul’da çok ezdiler, hor gördüler" ifadelerini kullanarak, İstanbul’daki taksi kullanımı ve taksicilerle olan ilişkilerin zorluğuna atıfta bulunuyor.

Ünver’in bu eğlenceli videosu, paylaşıldığı sosyal medya platformunda kısa sürede binlerce izlenme ve yorum aldı. Kullanıcılar, kendi taksi deneyimlerini ve iki şehir arasındaki farklılıkları dile getiren yorumlar bırakarak, konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Bazı kullanıcılar, Ünver’in mizansenini eğlenceli bulurken, bazıları da bu videonun, İstanbul'daki taksi sıkıntısını gündeme getirme şekli olarak önemine vurgu yaptı. Özellikle İstanbul’da yaşayan kullanıcılar, taksicilerle yaşadıkları olumsuz deneyimleri ve anılarını yorum bölümünde paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.