Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan Gündem Oldu! Cinsel İlişki Süresi Güldürdü… 3 Dakika!

Türk eğlence dünyasının dev isimleri Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, "Dünya Güzelleri Masada" programında bir araya geldi. Programda, Ersoy'un cinsel ilişki süresi izleyicileri kahkahaya boğdu.

Türk magazin dünyasının usta isimleri Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, Bloom Medya'nın hazırladığı "Dünya Güzelleri Masada" programında buluştu.

Program, üç ünlü ismin cinsel ilişki süresine dair yaptıkları esprili ve samimi açıklamalarla gündeme oturdu.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Gündem Yaratan Programı

Programın ilk bölümünde yaşanan cinsel ilişki konulu sohbet, izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Bülent Ersoy'un, ilişki süresiyle ilgili "15 dakika bilmem ne, üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol?" şeklindeki yorumları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Safiye Soyman'ın "Yaşlılığa yatırım koca" yorumu ise gülüşmelere neden oldu.

Cinsel İlişki Süresi Açıklamaları Olay Oldu!

Banu Alkan'ın kahkahalarla eşlik ettiği programda, sunucunun "Türkiye'de ortalama 3 dakika" açıklaması üzerine Bülent Ersoy, "15 bile sürmüyor, ben kafadan attım" diyerek esprili bir yanıt verdi. Ersoy'un "Safiye uzun sever" esprisine Safiye Soyman ise "O zamanındaydı" cevabıyla katıldı.

Yeni adıyla "Dünya Güzelleri Masada" adlı program, üç ünlü ismin gündelik ve magazin konularını kendi tarzlarıyla değerlendirdiği ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşattığı bir sohbet platformu olarak dikkat çekiyor.

Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret eden üçlü, bu kez stüdyoda izleyicilerle buluşuyor. Program, sosyal medyada geniş yankı bulurken, izleyicilerin merakla beklediği yeni bölümleriyle eğlencenin dozunu artırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.