Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan Şok itiraf! Ağlaya ağlaya anlattı… 'Uyuşturucu ve Kumara düştüm...'

Sihirli Annem dizisinin yıldızı Damla Ersubaşı, ağlayarak yaptığı video itirafında uyuşturucu bağımlılığına düştüğünü, parayı kumar ve uyuşturucu için harcadığını açıkladı. Eski eşini suçlayan Ersubaşı, çocuklarının annesiz kalması...

Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olan Damla Ersubaşı, son zamanlarda yaptığı şok itiraflarla gündemde. Ünlü oyuncu, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda duygusal anlar yaşayarak geçmişteki zor dönemlerini anlattı.

Ünlü Oyuncu Damla Ersubaşı'dan Şok İtiraflar

Damla Ersubaşı, videoya gözyaşları içinde başladı ve "Şimdi ben bir dönem kışın... Uyuşturucuya düştüm, uyuşturucu batağına düştüm, uyuşturucu içtim, sonra parayı kumarda harcadım, uyuşturucuda harcadım. Tamam mı?" dedi. Bu şok itiraf, izleyicileri büyük bir şaşkınlığa sürükledi.

'Uyuşturucuya Düştüm, Parayı Tek Başıma Yedim'

Ünlü oyuncu daha sonra "Bu para da eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabii bunu, çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim, Mustafa'nın hiçbir alakası yok.." ifadelerini kullandı.

Ağlayarak Her Şeyi Anlattı…

Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'i suçlayarak, onun sürekli tehditlerde bulunduğunu ve şiddet uyguladığını iddia etti. Ersubaşı, çocuklarından ayrılmasının nedeninin eski kocası ve ailesi olduğunu dile getirdi.

Bu itirafların ardından ünlü oyuncu, eski eşinin kendisini magazinde rezil etmekle tehdit ettiğini ve bu tehditlerin Evren Abdullahoğlu gibi isimlere iletilmiş olduğunu söyledi.

Damla Ersubaşı'nın yaptığı bu açıklamalar, izleyicileri ve hayranlarını büyük bir şaşkınlık içinde bıraktı. Ersubaşı'nın yaşadığı zorlu dönemi ve yaşadığı olayları daha fazla detayla açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.