Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Eylül Canlı İzle! Bugün konuklar kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Eylül Canlı İzle! Bugün konuklar kim? Demet ve Alişan nın bugün kü konukları, Onur Şan ve Deniz Toprak. Program bugün türkü ve oyun havalarıyla devam ediyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah CANLI İZLE

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Eylül Canlı İzle! Bugün konuklar kim? Demet ve Alişan nın bugün kü konukları, Onur Şan ve Deniz Toprak. Program bugün türkü ve oyun havalarıyla devam ediyor.

Şef Suna Aydın, Acem pilavı ve Nar ekşili mercimek tariflerini vermekte.

Deniz Toprak Kimdir

Deniz Toprak, 15 Ocak 1977 tarihinde Siirt'de dünyaya geldi. Liseyi okuyana kadar Siirt'te yaşadı, ardından İstanbul'a giderek lise öğrenimini orada tamamladı. İlk amatör albüm çalışmasını 1996 yılında yaptı.

Zara, İlhan Şeşen ve Müslüm Gürses gibi birçok sanatçının albüm ve konser çalışmalarında vokalistlik yaptı. 2007 yılında "Türkümolası" adlı ilk albümünü çıkardı. İkinci albümü "Sarıl Bana" ise 2013 yılında çıktı. TRT Müzik kanalında 22 Ekim 2012 tarihinde başlayıp, 13 bölüm olarak yayınlanan "Yerel Starlar" programında sunuculuk yaptı.

2002 senesinde Ali Osman Erbaşı ile evlenmiştir. 2011 yılında Mehmet Topçuoğlu ile evlendi ve 2015 yılında Asya isminde bir kız çocuğu sahibi oldu.

Onur Şan Kimdir?

Onur Şan, 24 Temmuz 1981 tarihinde Sivas'da doğmuştur. Annesi Şerife Şan, babası Ahmet Turan Şan'dır. 8 yaşında bağlama çalmayı öğrendi. İlkokul, ortaokulu ve liseyi İstanbul ATA Koleji'nde tamamladı.

2008 yılından 2012 yılına kadar yayınlanan "Akasya Durağı" adlı dizi filmde Seyit karakterini canlandırırken Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Nilgün Belgün, Timur Acar, Erol Günaydın, Ayça İnci, Suat Sungur, Berk Oktay, Melek Baykal ile beraber oynadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.