Şeref Sözü 2. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Şeref Sözü Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Şeref Sözü 2. Bölüm izle makalemizle birlikte, Şeref Sözü dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Şeref Sözü 2. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Şeref Sözü 2. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Şeref Sözü dizisi ve 2. Bölüme dair tüm detaylar…

Şeref Sözü 2. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların yeni gözde dizisi Şeref Sözü 21 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Başrollerini Tolgahan Sayışman ile Sude Güler’in oynadıkları dizi geçen hafta yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni toplamıştı. İkinci bölümünde ise ilk bölümdeki heyecan yine kaldığı yerde devam edecek.

Adabeyli ailesinin yaşadıklarını ekrana taşıyan Şeref Sözü dizisi, sahip oldukları adada kendi kuralları ile yaşanan bir aile üzerine odaklanıyor. Cihan Adabeyli, büyük servetin tek sahibi olurken, aynı zamanda atadan kalma bir düzenin de temsilcisi olarak öne çıkıyor. Ancak Adabeyli Adası’ndan gelen bir telefon ile birlikte Cihan Adabeyli’nin tüm hayatını geçmişte kurtaran ve o adama verdiği şeref sözünün tutulması ile günlük yaşam sarsıntıya uğrar. Arayan ise İsra’dır ve İsra’nın kurtuluşu için de tek çare Cihan Adabeyli olmaktadır. Ancak İsra’nın adaya gelmesi ile birlikte geçmişe dair pek çok sır ortaya çıkacaktır.

Şeref Sözü 1. Bölümde Neler Olmuştu?

Kendi halinde yaşayan ve çok zengin olan Adabeyli ailesi, kendi soyisimlerine sahip adada yaşamaktadırlar. Cihan Adabeyli, tüm servetin tek sahibi ve adanın da yöneticisi konumundadır. Ancak beklenmedik bir telefon alan Adabeyli, zamanında vermiş olduğu sözü tutmanın vakti geldiğini anlamıştır. İsra’dan gelen telefon üzerine kendisinin adaya gelmesi ile birlikte gelişen olaylar, Cihan Adabeyli’yi farklı bir durum içine sokacaktır. Kucağında yeni doğmuş bebeği ile Adabeyli’yi arayan İsra, Lübnan’dan telefon etmiş ve Cihan Adabeyli özel uçağı ile gidip onu kurtarmıştı. Faruk ise şehrin her yerinde İsra ve çocuğunu aramaya devam etmiştir. Daha sonra adaya İsra’nın Adabeyli ile birlikte gelmesi adadaki tüm işleyişi bozmuş ve geçmişe dair sırların ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Şeref Sözü 2. Bölüm Yayınlandı mı?

Şeref Sözü 2. Bölüm 21 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de sevenleri ile buluşacak. İkinci bölümde ilk bölümdeki olayların nasıl geliştiği üzerine dikkat çekilirken, aynı zamanda İsra ve Cihan Adabeyli arasındaki ilişkinin detayları da öğrenilecek. Bu sayede her dakikası heyecan ve gizem dolu bir bölüm seyircilere sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.