Güvercin 15. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Güvercin Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Güvercin 15. bölüm tek parça izle, Güvercin 15. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Güvercin hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Güvercin dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Güvercin dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Güvercin 15. Bölüm ve Güvercin 15. Bölüm fragmanı…

Güvercin 15. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında yeni sezonun öne çıkan dizilerinden birisi olan Güvercin 15. Bölümü ile birlikte 21 Ekim Çarşamba günü sevenleri ile buluşuyor. Geçen bölümden kalma pek çok sorunun yanıt bulacağı yeni bölüm saat 20.00’den itibaren ekranda olacak.

Almila Ada, Nursel Köse, Dilan Telkök, Mehmet Ali Nuroğlu, Menderes Samancılar gibi ünlü isimlerin başrollerini oynadıkları dizinin konusu oldukça sürükleyici hikayesi ile öne çıkıyor. Bedir Kavvi, on beş yıl sonunda yakın arkadaşı Ahmet’in cinayeti ile suçlanması sonucunda girmiş olduğu cezaevinden çıkmıştır. Amacı ise kızı Zülüf ve Müslüm ile birlikte kaldığı yaşamına devam etmektir fakat işler tasarladığı gibi gitmeyecektir. Bu durumda ise ailenin yeni insanlar ile tanışması sonucunda yaşam çok farklı alanlarda kendisini gösterecektir.

Güvercin 14. Bölümde Neler Olmuştu?

Merakla izlenen Güvercin’in 14. Bölümünde annesi İsmihan’ı yeni toprağa vermiş olan Kenan, şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetme ile durumuyla karşı karşıya kalmıştı. Ökkeş’in durumu ise dağılma noktasına gelmiş olan Cibranoğulları’nın bir araya gelmesi ile yeniden sağlanmış olsa da bu birlik çok fazla uzun sürmeyecektir. Nimet’in açmış olduğu yeni belalar yüzünden aile şimdi daha zor ve acı günler içerisindedir. Kenan, Zülüf’ün tüm isteklerine ve ricalarına rağmen Cibranoğlu olarak Ökkeş’i bıçaklayarak kaçan Murat’ın peşine düşme kararı almıştır. Şimdiye değin hep sağduyulu olma kararı almış olan Kenan, yaşamış olduğu acı ile büyük bir ikilem yaşamıştı. Gaziantep’te kalma kararı alan İpek’in de Kenan konusunda umutları bitmek üzeredir. Kenan’dan tüm malı ve mülkü üzerine almış olduğu ve geleceğini de tamamen garanti altına aldığını düşünen ise Kevsa, öğrenmiş olduğu gerçek ile hiç beklemediği bir teklife evet demek zorunda kalmıştı. Bu durum ise yeni olayların başlangıcını yaratmıştı.

Güvercin 15. Bölüm Yayınlandı mı?

Ailesine sahip çıkmak isteyen ve onların başında olması gerektiğinin farkında olan Kenan ise zor bir durum karşısında kalmıştı. 21 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölüm ile birlikte Kenan’ın zorlu sürece yönelik kararları izleyiciye aktarılırken, aynı zamanda ailenin diğer üyelerinin de yaşadıkları ekrana taşınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.