Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı neşe dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Kıpır kıpır program izleyicilerine enerji dolu sabahlar yaşatıyor. Yayınlandığı günden beri zengin içeriği ile ilgi çeken sabah programı seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu bölümleri ile hafta içi her gün saat 09.45'te ekrana geliyor.

Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve Alişan'ın neşeli tavırları ile hafta içi her gün yayınlanan sabah programına sanat dünyasının renkli isimleri konuk oluyor. Birçok ünlü ismin ağırlandığı programda mutfaktan magazine, sağlıktan astrolojiye birçok konu konuşuluyor. Programa ünlü şarkıcı ve sanatçıların yanı sıra birçok konuda uzman kişiler de konuk oluyor. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren konsepti ile Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 29 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında dün yine eğlence dolu kıpır kıpır bir program izleyici ile buluştu. Her gün magazin turu yapılan programa sevilen şarkıları ile Zeynep konuk oldu. Bir dönem şarkıları herkesin dilinde olan ve ekranlara damga vuran Zeynep söylediği şarkılarla izleyicilere müzik şöleni yaşattı. Özel açıklamaları ile de dikkat çeken Zeynep'in konuk olduğu programda hem kahkaha hem de bilgi dolu saatler yaşandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 30 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 29 ekim yayınından sonra yeni bölüm konukları açıklandı. Sevilen sabah programına 30 ekimde dillerden düşmeyen şarkıları ile Meral konuk oluyor. Sevilen şarkılarını stüdyoda seslendirecek olan Maral'a Esra Ezmeci de eşlik edecek. Meral stüdyoda müzik şöleni yaratırken, Esra Ezmeci ise psikolojik sorunlarla ilgili seyirciyi bilgilendirecek. Esra Ezmeci 30 ekimde takıntılardan kurtulmanın yollarını anlatacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah merakla beklenen yeni yayını ile bugün saat 09.45'te Star TV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.