Bakan Kurum'dan Son Dakika İzmir Açıklaması: 17 binamızda yıkım gerçekleşmişti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "(İzmir'deki deprem) 17 binamızda yıkım gerçekleşmişti, arama kurtarma faaliyetleri şu an 8'inde devam ediyor."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "( İzmir'deki deprem) 17 binamızda yıkım gerçekleşmişti, arama kurtarma faaliyetleri şu an 8'inde devam ediyor."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Konutları inceleyeceğiz, bütün binalara girerek hasar tespit çalışmalarını yapacağız."

Kurum: "Depremin olduğu andan itibaren şu ana kadar 100 vatandaşımızı kurtardık."

Kurum: "Vatandaşlardan ricamız, hasar tespit ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasından sonra binalara girmeleri. Yıkılma riski olan binalar var."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Binasına giremeyecek, eşyasını alamayacak vatandaşlarımıza eşya yardımı yapılacak."

Kurum: "56 bin kişi kapasiteli mobil beslenme ünitelerimiz şu an alanda. Ağır hasarlı binalar için taşınma yardımı yapılacak."

Kurum: "TOKİ, kalıcı konutların yapımı için AFAD'la koordinasyon halinde hem yerinde hem de rezerv alanlarda süreci başlattı."

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: "( İzmir'deki deprem) 5 milyon liralık acil yardım ödeneği çıkardık. 3 milyon lira da AFAD göndermişti. Dolayısıyla 8 milyonluk bir acil yardım ödeneğimiz ulaşmış durumda."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.