Zümrüdüanka 24. Bölüm Full İzle! 23 Aralık Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 24. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 24. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da FOX TV’nin en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Zümrüdüanka dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana seyircinin takdirini kazanmayı başaran yapım her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitliyor. Heyecan dolu sahneleri ve dramatik anlatımı ile beğeni toplayan yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Zümrüdüanka dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisinde zengin bir ailenin veliahtı olan Serhat ile kendi ayakları üzerinde dürmeye çalışan Zümrüt’ün arasında başlayan zorluklarla dolu aşk hikayesi anlatılıyor.

Zümrüdüanka Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Demirkanlar ve Özgüçler arasında yeni gerilimlerin yaşanmaya başladığı 23. bölümde Serhat ve Zümrüt ise yeni bir sınavın eşiğine gelirler. Aşıklar bu sefer 3 kişilik bir sınavı geçmeye çalışır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile büyük beğeni topladı.

Zümrüdüanka dizisinin ekrana gelen son bölümünde Suhandan’ın hamile olması konakta soğuk rüzgarlar estirir. Demirkan ailesi Özgüçleri hayatlarından tamamen çıkardıklarını düşünürken öğrendikleri bu haber karşısında yeniden sarsılır. Zümrüt ise bu haberi mutluluk ile karşılar. Bu sırada yeniden Demirkan olma yolunda emin adımlarla yürüyen Meliha ise yaptığı hata ile hem Zümrüt’ü hem de ailesini çok zor duruma düşürür. Yaşanan bu büyük utanç Zümrüt’ü de kötü etkiler. Ülfet ve Rüstem arasında da hesaplaşmanın başladığı son bölümde geçmişten gelen sırlar ortaya dökülür. Yaşanan bu kaosun ortasında kalan Serhat ve Zümrüt ise şimdi Zümrüt’ün ortaya çıkan hastalığı ile mücadele etmektedir. Aşıklar bu sınavı da geçmek konusunda ise son derece kararlıdır.

Zümrüdüanka 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Zümrüt ve Serhat’ın etraflarında yaşananlarla nasıl mücadele edeceği merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.