SHOW TV canlı yayın Ramo izle! 25 Aralık Ramo 26. bölümde neler olacak?

Ramo 26. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 26. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 26. Bölüm izle ve Ramo 26. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 26. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen dizi heyecan dolu bölümleri ve aksiyonlu sahneleri ile büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden beri seyirciyi ekrana çeken dizi yeni sezonda da başarılı reyting oranları elde ediyor. Ramo dizisi her hafta cuma günleri saat 20.0’da Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alıyor. İkiliye Olgun Şimşek ve İlker Aksum gibi başarılı isimlerin de eşlik ettiği yapımda heyecan dolu sahneler ekrana geliyor. Adanalı bir genç olan Ramo’nun intikam ve adalet için çıktığı yolun anlatıldığı dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen Ramo dizisi geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. Ramo ve ailesinin Fidan’ın katilinin peşinde olduğu 25. bölümde Cihangir de bilmeden aynı hedefe yönelir. Ramo’nun tehlikeli macerasında Sibel de tüm enerjisi ile çalışmaya devam eder. Dizi ekrana gelen aksiyon dolu son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Ramo dizisinin son bölümünde Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin yaptıkları planla Fidan’ın ölümüne sebep olan Yavuz’un peşine düşer. Ramo Yavuz’u bulmayı kafasına koymuştur ve bunun için Cihangir’in kullandığı mesaj ağından faydalanmak ister. Bu sırada Cihangir ise Yavuz’un Vasili ile işbirliği içinde olduğunu öğrenir ve o da Yavuz’un peşine düşer. Hem Cihangir hem de Ramo yüzünden köşeye sıkışan Yavuz ne yapacağını bilemez. Bu hengamenin içinde Sibel de Ramo’ya yardım etmek için bütün gücü ile çabalamaktadır.

Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ramo’nun karşılaştığı büyük sürpriz izleyenlerde merak uyandırdı. Yeni bölüm fragmanındaki heyecanlı sahnelerle dikkat çeken Ramo dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.