Şeref Bey’in Fragmanını Gören Şok Geçirdi: Resmen Ünlüler Geçidi, Kimi Ararsan Var! Exxen Paraya Kıymış…

Platformda yayınlanacak olan projeler birer birer fragmanlarını yayınlarken, platforma olan ilgi de giderek artmaya devam ediyor.

Şeref Bey’in Fragmanını Gören Şok Geçirdi: Resmen Ünlüler Geçidi, Kimi Ararsan Var! Exxen Paraya Kıymış… Acun Ilıcalı’nın “hayalim” olarak nitelendirdiği Exxen platformu için geri sayım başladı. Platformda yayınlanacak olan projeler birer birer fragmanlarını yayınlarken, platforma olan ilgi de giderek artmaya devam ediyor. Exxen üyelik ücretinin de düşük tutulması sebebi ile platforma olan ilgi büyürken, yayınlanacak olan dizilerden öyle bir fragman yayınlandı ki herkes şaşkına uğradı.

Exxen’de yayınlanacak olan ve başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı Şeref Bey dizisi, yayınlanan fragmanı ile gündeme resmen bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Haluk Bilginer’le birlikte dizide yer alan ünlüleri gören ünlüler resmen şaşkına uğradı. Kırmızı halı geçidine dönen fragmanda Haluk Bilginer’e eşlik edecek isimler arasında Şükran Ovalı, Ahmet Rıfat Sungar, Serhat Kılıç, Devrim Yakut, Ertan Saban ve Ecem Uzun gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün oturacağı dizinin ise 10 bölüm planlandığı belirtiliyor.

Şeref Bey Dizisi Yeni Fragmanı >>>> İZLE

Şeref Bey Dizisinin Konusu Ne, Ne Zaman Başlayacak?

Şeref Bey dizisi kara komedi türünde çekildi. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına giren Exxen ile birlikte başlayacak olan Şeref Bey dizisi, toplamda 10 bölüm olacak. Arnavutluk’tan Türkiye’ye henüz 20 yaşında iken gelmek zorunda kalan Şeref Bey’in hayatını konu alan dizide, Şeref Bey’i usta isim Haluk Bilginer canlandırıyor. Şeref Bey’in Türkiye’ye gelmesi ile birlikte altüst olan hikayesi, kara komedi türünde bir yapıtla ekranlarda izleyici ile buluşturuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.