Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 Pazartesi Beyaz Tv Canlı izle!

Ekranlarının vazgeçilmez sohbet programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni hakkında bilgi almak isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 25 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 25 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 25 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile Beyaz TV ekranlarına gelen sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz, magazin gündeminin konuşulduğu yeni haftanın ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan magazin programında, yine magazin gündeminin en merak edilen konuları tarafsız ve cesurca konuşuluyor. Söylemezsem Olmaz 25 Ocak 2021 Pazartesi günü ekrana gelen bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 22 Ocak Cuma Günü Ne Oldu, Önceki Bölümde Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz programının geçtiğimiz haftanın son gününde yayına gelen programında, ilk kez hakim karşısına çıkan Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz konusu konuşuldu. Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre’nin sosyal medya hesabından yaptığı, “Kadın olsaydım Acun Ilıcalı’yı ayarlardım.” iması masaya yatırıldı. Acun Ilıcalı’nın yaşantısına bulunulan ima enine boyuna konuşuldu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktun çiftinin yeni skandalı ekrana gelirken, Özcan Deniz son yaşanan süreci Söylemezsem Olmaz yapımcısına anlattı. Demet Akalın’ın çok konuşulan sosyal medya videosu konuşulurken, Demet Şener’in boşanma sürecinden yeni bilgiler paylaşıldı. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan çiftinin balkonda çekilen görüntüleri değerlendirilirken, Ebru Şahin’in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’ın girdiği kıskançlık krizi konuşuldu. Barış Murat Yağcı’nın yakında çıkaracağı şarkının paylaşılan bölümü detaylıca konuşulurken, sunucular tarafsız yorumları ile yine magazin gündemini değerlendirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.