Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 10 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Beyaz TV'nin ilgiyle izlenen programı Söylemezsem Olmaz 10 Şubat 2021 gündeme damga vuracak konularla saat 13.15'de. Söylemezsem Olmaz kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 10 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının sevilen programı Söylemezsem Olmaz en çarpıcı magazin gündemlerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk gününden bu yana ilgi ilke izlenen magazin programında ünlüler dünyasının bilinmeyenleri, skandal olaylar ve en çarpıcı gelişmeler ekrana geliyor. İlgi ile izlenen magazin programının sunuculuğunu ise Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil üstleniyor. Üçlü hem magazinde yaşanan gelişmeleri aktarıyor hem de cesur yorumlarda bulunuyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 9 Şubatta Neler Yaşandı?

Beyaz TV ekranlarının reyting rekortmeni magazin programı Söylemezsem Olmaz dün yine birçok farklı gündemin konuşulduğu yeni bölümü ile ekrana geldi. Eğlence dolu geçen 9 şubat programında ünlüler dünyasının bilinmeyenler konuşuldu. Fatih Ürek’in konuk olarak katıldığı programda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Söylemezsem Olmaz programı dün ekrana gelen bölümünde yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen son bölümünde ünlü şarkıcı Fatih Ürek konuk oldu. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Fatih Ürek programda hakkında merak edilen birçok soruyu cevapladı. Bir süredir Demet Akalın ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Fatih Ürek, aralarında geçenler tek tek anlattı. Demet Akalın ile arkadaşlıklarının nasıl başladığını ve aralarında neler yaşandığını açıklayan Fatih Ürek, geçtiğimiz yıl Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu neden bıraktığını da açıkladı. Ünlü şarkıcının arasının bozuk olduğunun bilindiği Kuşum Aydın da canlı yayına bağlanarak, Fatih Ürek’e neden kırıldığını ve küs olup olmadığını açıkladı. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek’le ilgili birçok ayrıntının konuşulduğu programda ünlüler dünyasının diğer gündemlerine de yer verildi.

Söylemezsem Olmaz 10 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programa bugün kimin konuk olacağı ve hangi olayların ele alınacağı merak edildi. Söylemezsem Olmaz programının 10 şubat konuğu ise belli değil. Magazin gündeminin en skandal gelişmeleri ile bugün yeniden ekrana gelecek olan Söylemezsem Olmaz programı saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.