Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 2 Mart canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı konu ve olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olayları başta olmak üzere birçok farklı gündemin ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün haftanın ilk yayını ile izleyenleri ile buluştu. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı iddialar gündeme geldi. İlgi ile takip edilen programda kayıp olayları ile ilgili yaşanan beklenmedik gelişmeler ve yeni gündemler ekrana geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümüne kayıp olayları damgasını vurdu. Mervenur Bolat kaybı yine ekrana damgasını vurdu. 4 aydır kayıp olan 20 yaşındaki Mervenur Bolat ile ilgili ortaya atılan iddiaları araştıran Müge Anlı ve ekibi dün ekrana gelen bölümünde olayla ilgili yaşanan yeni gelişmeleri açıkladı. Programda ele alınan diğer kayıp olayı ise 3 çocuk annesi Fatma Şeri oldu. 3 ay önce kestane toplamak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Fatma Şeri, Müge Anlı tarafından aranıyor. Fatma Şeri’nin yakın arkadaşı Ebru hanım şüpheli isimlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde 39 yıl önce verilen Erman Akalp de ekrana damgasını vurdu. 39 yıl önce evlatlık verilen ve bu gerçeği 3 yıl önce öğrenen Erman Bey, lösemi olmasının ardından ilik nakli için biyolojik ailesini armaya başladı. Erman Akalp’in film gibi hayat hikayesi ekrana damgasını vurdu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün yaşanacaklar merak konusu oldu. Erman Akalp’in yaşam hikayesinin ekrana gelmeye devam edeceği yeni bölümde Mervenur Bolat ve Fatma Şeri kayıpları ile ilgili de yeni gelişmeler ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.