İbo Show 16. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 6 Mart 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show bu akşam ekranlarda olacak. İbo Show 16. Bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 16. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından İbo Show, 9 yıl aranın ardından yeniden seyircisi ile buluşuyor. Yayınlandığı ilk dönem fenomen programlar arasında yer alan İbo Show bu sezon da geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Eğlence ve müzik dolu her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programın sunuculuğunu imparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yapıyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden önemli isimlerinin ağırlandığı programda konular ve İbrahim Tatlıses keyifli sohbetler gerçekleştiriyor. Müzik dolu anların ekrana geldiği program her hafta sosyal medyada da gündem oluyor. İbo Show her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

İbo Show 15. Bölümde Kimler Konuk Oldu, Programda Neler Yaşandı?

Yeni sezonda ekrana geldiği gündem bu yana gündemden düşmeyen İbo Show programı geçen hafta yine eğlence dolu bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Programın geçen hafta  yayınlanan 15. bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Şarkıların söylendiği ve keyifli sohbetlerin yapıldığı program son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Star TV ekranlarının renkli programı İbo Show’un geçen hafta ekrana gelen son bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Ekranların sempatik çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün neşe kattığı son bölümde Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya konuk olarak ağırlandı. Konuklarla keyifli sohbetlerin yapıldığı programda müzik şöleni yaşandı. Birbirinden güzel şarkıların ünlü isimler tarafından seslendirildiği programda İbrahim Tatlıses anıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İbo Show 16. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Yeni sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer alan İbo Show programının yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bu akşam 16. bölümü ile ekrana gelecek programda yine eğlence dolu anlar yaşanması bekleniyor. Programa bu hafta Yavuz Bingöl, Niran Ünsal, İsmail Altunsaray, Gülay ve Serpil Sarı konuk olacak. Unutulmaz parçaların söyleneceği yeni bölüm  bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.