Maraşlı Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 8 Mart 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımı Maraşlı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Maraşlı 9. bölüm full izleme linkine ve 9. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı Dizisi 9. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Maraşlı dizisi heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Eski bir asker olan Maraşlı ile Mahur’un kesişen yollarının ve beraber girdikleri mücadelenin anlatıldığı yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ATV’de yayınlanıyor.

Maraşlı Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Maraşlı geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın ekrana gelen son bölümünde Maraşlı ve Mahur arasında beklenmedik bir kırılma yaşanırken, Aziz ve Necati arasında ise büyük yüzleşme gerçekleşir. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Maraşlı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Maraşlı Savaş’tan intikam almak için onu güneşin önüne bırakır. Güneş yanıkları ile bayılan Savaş hastaneye kaldırılır ve sinir krizi geçirir. Bu yaşadıklarının bedelini Maraşlı’ya ödetmek ister. Bu sırada Zeliş’in hastane çıkışına gide Mahur Maraşlı’dan şüphelenmeye başlar. Maraşlı’nın evini karıştırdığında ise kendisine yalan söylediğini anlar. Bu olayın ardından Maraşlı’yı hayatından çıkarmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Necati ve Aziz ise büyük bir yüzleşme ile karşı karşıya kalır. Yıllar önce işlenen cinayetle ilgisi olan Necati bu yükü taşımakta zorlanır. Çevresinde güvenebileceği kimsesi kalmadığını düşünen Mahur ise herkesten uzaklaşmak için yurt dışına gitmeye karar verir. Mahur’un gideceğini öğrenen Maraşlı ise onu durdurmak için havalimanına gider. Bu sırada ikili arasında beklenmeyen bir yakınlaşma gerçekleşir. Ancak Mahur gitme konusunda kararlıdır.

Maraşlı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 9. bölüm fragmanlarında Mahur’un geri dönmesi dikkat çekerken, Maraşlı için ise işler daha da zor bir hal almaya başlar. Dizi heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.