İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? Son Fragman Yayınlandı! "Bu sefer Oynatmadı, Ağlattı"

Ekrana geri dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın yazıp oynadığı, duygusal sahneleri ve etkileyici diyalogları ile dikkat çeken "İnci Taneleri" dizisinin ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. 40 milyon izlenmeyle rekor kıran tanıtım, büyük yankı uyandırdır...

Türk televizyon dünyası, Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi "İnci Taneleri" ile yeniden hareketleniyor. Usta oyuncunun yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizi, yayınlanan ilk fragmanıyla izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Duygusal ve derin sahneleri ile ön plana çıkan "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın "Azem Yücedağ" karakteriyle ekrana geldiği tanıtım filmiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

ekran-goruntusu-2024-01-15-160923.jpg

Fragmanda, Azem karakterinin ölen eşinin mezarında gözyaşları içinde "Merhaba sevgilim, merhaba..." dediği sahneler ve kitap detayı, dizinin hikayesine olan merakı artırdı. Azem’in hapishaneden çıkışı ve çocuklarını arama sahneleri de tanıtımda yer aldı. Dizinin diğer oyuncuları Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Selma Ergeç, Furkan Rıza Demirel ve Orkuncan İzan'ın performansları da dikkat çekti.

Yılmaz Erdoğan'ın edebiyat öğretmeni "Azem Yücedağ" olarak gözaltına alındığı sahneler, ilk tanıtımda en çok konuşulan detaylar arasında yer aldı. Ayrıca, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı "Dilber" karakterinin pavyon dansçısı olarak yer aldığı sahneler, Türkiye'nin gündemine oturdu.

resim-2024-01-15-161239028.png

40 milyonun üzerinde izlenmeyle rekor kıran tanıtım, sosyal medyada geniş yankı buldu. İzleyiciler, fragmanı binlerce kez paylaşarak, dizinin merakla beklenen yayın tarihine olan ilgilerini gösterdiler.

BKM imzalı "İnci Taneleri" dizisi, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

"Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" yakında Kanal D'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesi, atmosferi ve oyunculuk performanslarının uzun süre konuşulacağı bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.