Esrar Ezmeci'den Duyulmamış Olay! Kocası Yatak Odasında Maske Takıp... Seyirci Kıpkırmızı Oldu!

Esrar Ezmeci'den Duyulmamış Olay! Kocası Yatak Odasında Maske Takıp... Seyirci Kıpkırmızı Oldu!
Psikolog Esra Ezmeci'nin Yeni Baştan programında, bir kadının kocasının yatak odasında maske takarak ve dezenfektan sıkarak ilişkiye girmek istemesi üzerine yaşadığı şaşkınlık izleyicileri de şaşırttı.

Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan ve izleyicilerin itiraflarına ev sahipliği yapan Yeni Baştan programı, her geçen gün daha da ilginç hikayelere tanıklık ediyor. Bu kez, Ebru Hanım isimli bir izleyicinin itirafı, hem Esra Ezmeci'yi hem de izleyicileri hayrete düşürdü.

Esrar Ezmeci'den Duyulmamış Olay!

Lazer epilasyoncu olan ve müşterileriyle yakın temasta bulunan Ebru Hanım, 10 yıllık eşinin, pandemi sürecinin getirdiği temizlik ve hijyen kurallarını aşırıya kaçırarak yatak odasına taşıdığını açıkladı.

640xauto-5.webp

Kocası Yatak Odasında Maske Takıp...

Ebru Hanım'ın anlattıklarına göre, eşi ilişki sırasında maske takmakta ve dezenfektan sprey kullanmakta ısrarcı. Bu durum, cinsel yaşamlarını oldukça zorlaştırmakta ve Ebru Hanım'ın bu takıntılı davranışı nasıl aşacağına dair sorular sormasına neden olmakta. Esra Ezmeci'nin "Maskeyle nasıl oluyor bu iş?" şeklindeki şaşkın yorumu, durumun ne kadar tuhaf olduğunu vurguluyor.

Ezmeci, Ebru Hanım'a ve benzer durumda olan çiftlere, bu tür takıntıların cinsel yaşam üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğini ve profesyonel yardım almanın önemini hatırlattı. Temizlik ve hijyen konusundaki aşırı takıntının, pandemi döneminin getirdiği endişelerle daha da pekişebileceğini belirterek, bu tür davranışların altında yatan nedenlerin çözümlenmesi gerektiğini vurguladı.

Program, temizlik takıntısının cinsellik üzerindeki etkisini gözler önüne sererken, Ezmeci'nin uzman yorumlarıyla izleyicilere rehberlik etmeye çalıştığı anlar, hem eğitici hem de düşündürücüydü. Esra Ezmeci, Ebru Hanım'a eşinin bu takıntıları üzerine konuşması ve gerekirse bir psikolog ya da terapistten yardım alması gerektiğini önerdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.