Hülya Avşar Kadir Ezildi'yi Utandırdı! Cinsellik ve Öpüşme Sorusu Olay Oldu! Yatak Odası Cevabı Şok Etti!

Hülya Avşar Kadir Ezildi'yi Utandırdı! Cinsellik ve Öpüşme Sorusu Olay Oldu! Yatak Odası Cevabı Şok Etti!
Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Kadir Ezildi, özel hayatı ve aşk anlayışı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Avşar'ın cesur soruları ve Ezildi'nin yatak odası yanıtları olay oldu.

Ünlü sunucu ve temizlik tutkunu Kadir Ezildi, Hülya Avşar’ın YouTube programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Program sırasında Hülya Avşar, Ezildi’ye özel hayatıyla ilgili cesur ve doğrudan sorular yöneltti. Avşar, "Bir gün bir sevgilin olsa nasıl öpüşeceksin? Ten tene değiyor. Ter tere değiyor. İlk beraberliğinizde nasıl öpüşeceksin, ne yapacaksın? Ağzının içine girip temizlik mi yapacaksın?" şeklinde sorular sordu.

hülya avşar

Kadir Ezildi, programda yaptığı açıklamada şu an bir kız arkadaşı olduğunu belirtti ve temizlik konusundaki titizliklerini anlattı. Ezildi, “Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey,” dedi.

Yatak odası alışkanlıkları hakkında da konuşan Ezildi, “Ben hep anneme bunu soruyordum. Mesela evlisiniz, sabah kalkıyorsunuz, kocanıza dönüyorsunuz, yani ne bileyim soğursun. Ben mesela hemen kalkarım duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım, parfümümü sıkarım yatağa geri girerim,” ifadelerini kullandı. Ezildi, bu alışkanlıklarını ‘diye düşünüyorum’ sözleriyle tamamladı.

kadir 22

Ezildi’nin bu samimi itirafları ve Hülya Avşar’ın sıra dışı soruları, izleyiciler arasında geniş yankı buldu. Program, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu ve pek çok kullanıcı tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.