Sincanlı Erkal Sonel Hazar Ergüçlü İle Yıldızı Parladı! Yılmaz Erdoğan’ın Sihirli Eli Değdi! Erkal Sonel Yaşı Kaç, Ankaralı Mı?

Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi "İnci Taneleri"nde Hazar Ergüçlü'nün dans sahnesi eşliğinde çalınan "Gemileri Yakarım" şarkısıyla gündeme gelen Sincanlı Erkal Sonel rekora koşuyor. Peki, Sincanlı Erkal Sonel Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Yılmaz Erdoğan'ın büyüsü yine konuştu! Sanatçının yeni dizisi "İnci Taneleri"nin yılbaşı özel fragmanında yer alan "Gemileri Yakarım" şarkısı, Sincanlı Erkal Sonel'e ün getirdi.

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı "Dilber" karakterinin pavyon dansıyla birleşen şarkı, YouTube, Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarında 26 milyon izlenmeye ulaşarak rekor kırdı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-145443.png

Yılmaz Erdoğan’ın Sihirli Eli Değdi!

Erkal Sonel, Kanal D Haber ile yaptığı röportajda, bu büyük başarı hakkında samimi itiraflarda bulundu. "Yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı" diyen Sonel, 26 yıllık sahne hayatı boyunca böyle bir patlama yaşamadığını belirtti. Hollanda, Belçika, Danimarka gibi farklı ülkelerden dahi yoğun ilgi ve mesajlar aldığını dile getiren sanatçı, yaşadığı heyecanı ifade etmekte zorlandı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-144722.png

Sincanlı Erkal Sonel Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Dizideki o sahnenin 10 saat süren bir çekim maratonu sonucu ortaya çıktığını belirten Sonel, tüm performansın canlı olarak sergilendiğini vurguladı. Sincanlı Erkal Sonel, 1979 Ankara Sincan doğumlu ve 25 yıldır Ankara'da müzik ve eğlence mekanlarında sanatını icra ediyor. Evli ve iki çocuk babası olan sanatçı, "İnci Taneleri" sayesinde ulusal bir üne kavuştu.

"İnci Taneleri" dizisinde yer alan Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler, diziye ayrı bir renk katıyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu dizi, müzik ve drama tutkunlarını ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Sincanlı Erkal Sonel'in hikayesi, müzik dünyasında yeni bir yıldızın doğuşunu simgeliyor. Yılmaz Erdoğan'ın sihirli dokunuşuyla parlayan bu yıldız, şimdiden müzikseverlerin kalbini fethetmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.