Ankara Haber: Pursaklar’da Deprem Bölgesi için Kan Bağışı Seferberliği...

Ankara Haber: Pursaklar’da Deprem Bölgesi için Kan Bağışı Seferberliği...
Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem nedeniyle Pursaklar Yaşam Merkezine kurulan Türk Kızılay’ı noktasında yoğunluk yaşanıyor.

Asrın felaketinin ardından büyük duyarlılıkla hareket ederek tüm olanakları ile deprem bölgelerine yardım gönderen Pursaklar halkı, kan bağışı için Pursaklar Yaşam Merkezine akın etti.

Deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacı ile kan bağışında bulunmak üzere Pursaklar Yaşam Merkezine gelerek sıraya giren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, gösterdikleri duyarlılık nedeni ile teşekkürlerini iletti. 

‘‘Bu birlik ve beraberlikle hareket ederek, inşallah asrın felaketinin de üstesinden geleceğiz’’

Vatandaşların kan vermek üzere akın akın Pursaklar Yaşam Merkezine geldiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar halkın deprem bölgelerine yardım göndermek konusunda seferber olduğu gibi kan verme konusunda da bu duyarlılığını göstermeye devam ediyor. Hemşehrilerimizin kan bağışına olan yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberlikle hareket ederek, inşallah asrın felaketinin de üstesinden geleceğiz’’ dedi.

attachment-82773-1-d5329e45dbcbe545469d3d67ffeadec6-1676537119.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.