Sincan’da hanımlara özel kültür gezisi başladı!

Sincan’da hanımlara özel kültür gezisi başladı!
Kültür gezileri. Fatma Aliye Hanımlar Konağı’na gelen hanımefendiler Ankara turuna çıktı, camileri ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret ederek moral buldu.

Sincanlı hanımları sanat, spor ve kültürle buluşturan ve onları sosyal hayata dahil eden Hanımlar Konakları farklı organizasyonlarla yüzleri güldürüyor. Bu organizasyonlardan biri de kültür gezileri. Fatma Aliye Hanımlar Konağı’na gelen hanımefendiler Ankara turuna çıktı, camileri ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret ederek moral buldu.

  Sincan Belediyesi Hanımlar Konakları kadınlara yeni pencereler açıyor. Atölyelerde eğitimler veriliyor; el işi-dikiş nakış kursları ile el becerileri gelişiyor, seminerlerle eğitimden sağlığa pek çok konuda bilgi sahibi oluyorlar.

Hanımlar bu gibi faaliyetlerin yanında kültür gezileriyle moral ve motivasyonlarını arttırıyor. Fatma Aliye Hanımlar Konağı’na gelen hanımefendiler kültür gezisi kapsamında Ankara turuna çıktı.

Önce Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler. Kütüphanenin bölümlerini ve içindeki birbirinden değerli kitapları inceleme fırsatı buldular. Sonraki durak camiler oldu. Beştepe Millet Camii ve Ahmet Hamdi Akseki Camii ziyaret edildi. Camilerin muhteşem mimari yapısı hakkında bilgi sahibi olan hanımlar, manevi atmosferi de doyasıya yaşadı. Katılımcıların konaktan alınmasıyla başlayan program otobüsle konağa geri bırakılmalarıyla son buldu.

 Geziden memnun kalan hanımlar kendilerine bu fırsatı veren Sincan Belediyesine ve Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.

attachment-87901-1-55bbf396b1745f40863bdbc682edbdd2-1690972755.jpg

attachment-87901-2-55bbf396b1745f40863bdbc682edbdd2-1690972755.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.